برگزاری جشنواره آشپزی غذای سالم درمدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها
21 آبان 1393 توسط فاطمه الزهرا کرج
نخستین جشنواره آشپزی غذای سالم در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.
به گزارش رابط خبری مدرسه: هدف از برگزاری این مسابقه آشنایی هر چه بیشتر طلاب با رابطه تغذیه و ورزش و معرفی غذاهای سالم و رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی آنان می باشد.
لازم به ذکر است: در این دوره از مسابقات 9 نفر از بانوان طلبه با استفاده از غذاهای سالم و مواد اولیه با کیفیت اقدام به طبخ غذا نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، میزان نمک و روغن استفاده شده نیز مورد ارزیابی قرارگرفت.
گفتنی است، در پایان به برگزیدگان این جشنواره آشپزی هدایایی اهدا گردید.
انتهای پیام/.